Thuis Over ons

Geschiedenis

Van goede kwaliteit Mill Liners voor verkoop
Wuxi oriënteert vervaardigde en geïnstalleerde hoge witte het ijzervoeringen van Cr voor onze steenkoolmolen BBD4060 in 2011. Tot dusver, er geen te vinden slijtageteken is.

—— De Elektrische centrale van de Chuannansteenkool

Wuxi ontwierp & is de vervaardigde Cr15 voeringen voor onze cementmolen verrichting van dia.5 x 16.5m.The-stabiel en betrouwbaar.

—— De Installatie van het Ciplancement

Ik ben online Chatten Nu

Wuxi Orient Anti-wear Engineering Co.,Ltd.

1 2 3 4
Wuxi Orient Anti-wear Engineering Co.,Ltd. Wuxi Orient Anti-wear Engineering Co.,Ltd. Wuxi Orient Anti-wear Engineering Co.,Ltd. Wuxi Orient Anti-wear Engineering Co.,Ltd.
Gieterij workshop Thermische behandelingsworkshop Fysieke en Chemische Inspectieafdeling

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Importeur
Exporteur
Verkoper
Andere
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Chen's Liner
Aantal werknemers : 51~200
Jaarlijkse omzet : 50,001-100,000
Opgericht Jaar : 1999
Export pct : 60% - 70%

In 1992, richtten wij Slijtvast het Onderzoekinstituut op van Xuzhou om de boltless technologie van de molenvoering in China te ontwikkelen en te bevorderen; Tot dusver, hebben de meesten van Chinese met kolen gestookte elektrische centrales volledig het boltless concept van de molenvoering goedgekeurd.

 

Wij worden gericht op het onderzoeken van en het ontwikkelen van een verscheidenheid van slijtage en hittebestendige afgietsels.

 

In 1999, oriënteren wij opstelling Wuxi Anti-wear Techniekco., Ltd als onze vervaardigingsbasis met jaarlijkse capaciteit 5000mt-slijtageafgietsels.

1.png

In Dec 2000, verwierven wij Canadees Intellectuele eigendom, en wij zijn nog op de V.S. van toepassing, Europa en Australië, bereikten wij ook vijf binnenlandse octrooien.

 

In 2004, bereikten wij ISO-het systeemcertificaat van de 9001:2000kwaliteitsbewaking.

 

In 2005, werkten wij samen met bevorderen de Groep van de Speculantmacht in de V.S., was het werkelijk een oriëntatiepunt om de markt overzee te openen.

 

In 2006, werkten wij met Magotteaux Gelegeerd Materieel Co., Ltd in België samen, en het werd onze significante partner.

 

In2013, oriënteren wij opstelling Wuxi Anti-wear Co., Ltd, aangezien onze verkoopmaatschappij, hulp de markt overzee uitbreidt.

 

In de volgende jaren, werkten wij samen met Ciplan Cimento Planalto S/A in Brazilië, Sercem in Frankrijk, Novelis in het UK, de Gegoten Dienst in Duitsland…

 

De laatste jaren, houden wij nog ontwikkelend nieuwe cliënten, zoals ACE-HOLDINGSco., Ltd in Spanje, Tega Industries Ltd in India, Metso in Finland, KUK-Co. van de DONGinstallatie, Ltd.

 

Onze gekwalificeerde afgietsels heeft winnded het diepe vertrouwen van onze cliënten. En wij zullen houden bewegend!!!

 

 

 

 

 

Contactgegevens
Wuxi Orient Anti-wear Engineering Co.,Ltd.

Contactpersoon: Ms. Vivian Xu

Tel.: 86--17768338719

Fax: 86-510-88791954

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)